A kókuszolaj a haj 7 házi receptek, egészséges haj

blog haj

Gyönyörű, csábító haj nem magától értetődő. Hosszú haj gondozást igényel, megfelelő ellátást. Több olaj a haj, amelyek elősegítik a haj növekedését. Ha megkérdezzük, melyik a legjobb, a legtöbb szakértő dönt, kókusz olaj haj. Kókusz olaj sokkal több výživnejší, mint más olajok. Kókusz olaj jó, gyorsabb a haj növekedését. Ha azt szeretnénk, hogy még növeli az előnyöket, számos módja van. A konyhában vagy a speisi határozza meg azt az összeget, az adalékanyagok, amelyek javítják a minőségi kókuszolaj. Ez az összes hozzávalót, hogy podmenili csak a hosszú haj, de haj, ami kellemes tapintású, fényes, egészséges.

Nézzünk körül otthon, recept, ahol a fő szerepet, kókusz olaj, a haj.

1) levelek curry a kókusz olaj-kezelni a korai haj ülepítés

Vegye kókusz olaj, összege belátása szerint. Lehet, hogy egy kombináció egyetlen, aki használja, akkor készítsen több keverék. Olajat egy serpenyőben, majd a hőt. Ha meleg, adjunk hozzá a curry leveleket, főzni mindent egy percig közepes lángon. Akkor kapcsolja ki, majd hagyjuk kihűlni. Alkalmazni, kókusz olaj, a fejbőr minden nap, biztos, hogy DÖRZSÖLJE, majd egy fél óra után, nyomja meg a gombot.

2)kókusz olaj, mély hajápolás-kezelés osztott toe

A kókuszolaj lehet használni, minden nap, mint egy normál haj olaj. Csak annyit kell tenned, keverjük össze a meleg kókusz olaj a ricínovým olaj. Ez a kombináció alkalmazása a haját corienne megfelelően dörzsölte meg a jó az olaj be a corienne, így segítik a haj növekedését.

3) lime, kókusz olaj, haj-korpásodás elleni jogorvoslat

Korpásodás egyik dolog, ami megakadályozza a haj növekedését, mert a korpásodás is haj vypadáv). Ezért nagyon fontos, hogy megszabaduljon a korpásodás, a lehető leghamarabb, még a kezdeti szakaszban a kialakulását. Ha zmiešate kókusz olaj, citrom lé, majd fel a fejbőrt, akkor kap egy nagy orvosság, hogy megszabaduljunk a korpásodás.

4) egres, kókusz olaj keverék hajhullás

Indián menetben (vagy Egy) híres az a tény, hogy ez nagyon hasznos a hajhullás megelőzésében. Lehet késleltetni az őszülő haj. 50 gramm szárított, egres, add, hogy 500 ml kókuszolaj, együtt főzni. A keverék volt hűlni, majd használni, mint egy normál olajat a haját.

A második lehetőség az, hogy 50 g szárított egres, 500 ml kókuszolaj. Mindkét helyezünk egy üveg, vagy korsó, szorosan zárt, tedd 15 nappal a nap. Az olaj viszont dočierna. Engedje le az olajat, majd ellenőrizze a használatát. A színét a haj növekedését, ugyanakkor ne össze a haját (is ginseng megállítja a haj összeomlik).

5) Növényi eredetű kókuszolaj a haj

Tedd 500 ml kókuszolaj egy dupla aljú serpenyőben, adjuk hozzá a szárított frangipani levelek, friss vagy szárított mentalevél vagy gyógynövények, mint például a levendula vagy rozmaring. Ellenőrizze, hogy az olaj a tüzet, áramütést roztopiť olaj, nem forraljuk, csak meleg. Miután a fűtött ellenőrizze, hogy az olaj egy-két napig állni, majd a keveréket készen áll a használatra.

6)görögszéna, Koszovó olaj-a haj növekedését

Vegye 500 ml kókusz olaj, fél Csésze mag a görög senovky. Hagyja, hogy a nap, hagyd pár napig (pl. hetente) költség. Ez az olaj kell alkalmazni rendszeresen a haját, hogy megakadályozza a hajhullást. A haja mind fényes.

7) kókusz olaj, haj etherial olajok

Rosemary tele van antioxidánsokkal, amelyek elősegítik a hosszú haj növekedését, távolítsa el korpásodás, erősíti a haj. Csak annyit kell tenned, keverjük el 2 csepp rozmarínového éterického olaj základovým olaj, tökéletes kókusz olaj. Alkalmazni haj, illetve fejbőr, DÖRZSÖLJE meg, majd hagyja, hogy a törvény egy fél órát, majd mosd meg a hajad.